Fadhlillah's FotoPage
:::muhammad:afif:hidayat:::
By: fadhlillah adnan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Nov-2008 05:26 Email | Share | | Bookmark
Yuhuu...

afif & abah
afif & atok
Us..(n me 4 months preggy!)
Alamak aih...lame betul tak update fotopages ni eh...Sorry le coz bz + internet kat umah aku dah terminate sbb service teruk --> maxisbroadband...(kena nak pakai streamyx balik le... )
So ni nak mengupdate gambo2 lame since raya lepas le...



Wednesday, 14-May-2008 11:13 Email | Share | | Bookmark
mini reunion PEP :-)

member baru afif...haikal
ye-ye je mentelaah sesama..
si afif purak-purak bizi...
Arini umah dikunjungi oleh memember PEP --> shiman, zeenath & nurul...
Diorang datang saje nak melawat rumah aku..hehe...so dok le berkumpul kat dapur (sebab meja mkn takde)...hehe
Tapi syok la dapat berborak2 coz lama betul tak jupe (especially shiman tuh)... nanti aaa raya kang korang datang ada meja makan dah...hehe


fom left: zeenath, shiman & nurul (yang tgh peggy 3 bln! )


Sunday, 20-Apr-2008 10:36 Email | Share | | Bookmark
afif di umah baru... :)

hingus meleleh!
afif golek atas sofa
tgh sapu belakang umah
View all 6 photos...
Alhamdulillah, atlast dapat dah dok kat umah sendiri setelah setahun lebih beli...Biarpun belum fully furnished tapi takpe la, berdikit-dikit dahulu ek...

Kengkawan...tunggu la umah dah complete nanti aku wat house warming party yek... Tungguu..


**cenyum tercipu-cipu..


Thursday, 6-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Afif & his new ride :)

1st bday present! :)
vrrooommm!
Yeaayy!
Adiah ni umie bli dengan harapan anak umie ni cepat la berjalan...


Tuesday, 12-Feb-2008 17:32 Email | Share | | Bookmark
Afif has turned 1!! Yeaayyy!! :D

Anak umie dah setahun nie, tapi nape tak jalan lagi?? Huhuhuuu...


**hello, hello...kunun pegang h/p tu...**


**buat muke kalu bubur nasi tak sedap..**


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net