Fadhlillah's FotoPage
:::muhammad:afif:hidayat:::
By: fadhlillah adnan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 29-Sep-2007 13:22 Email | Share | Bookmark
Berbuka Puasa di Bagan Lalang...

posing wajib!
afif & abahnye di tepi pantai...
jun yang tengah menikmati hidangan...
anep yang kekenyangan & nizam yang masih berjuang!
afif tak byk meragam, alhamdulillah...
lala masak pedas yang masih survived...hehe
Today aku arrange breakfast event dgn my fellow TNB batch (PEP11) - anep, jun & nizam di Bagan Lalang. Me, hubby & afif reached there around 6.30pm (bertolak dari Serdang 5.15pm)...quite a long journey la but worth it coz scenery pantai Selat Melaka tu memang mendamaikan.

Kitorang makan di restoran HM Sri Bagan (boss dia member jun). Sebab we all dah book tempat tu awal, so dapat la spot yang menarik - atas pelantar, mengadap pantai. And jun pun dah order makanan awal2 so by the time nak berbuka semua hidangan dah tersedia depan mata...nyumm nyummm

Nak tahu menu kitorang?? Hehe...
1. Ikan kerapu masak merah
2. Sup Ketam
3. Ketam goreng berlada
4. Siakap kukus
5. Sotong goreng tepung
6. Kerang rebus
7. Lala masak pedas
8. Udang goreng tepung
9. Kangkung goreng belacan
....Sungguh penuh meja kitorang tapi Alhamdulillah la semua sajian di atas dapat dibereskan dengan jayanyer...hehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net